Σάλος με δημοσίευμα του Μακη Τριανταφυλλοπουλου: Τσιμουδιά για την ταμπακιέρα κύριοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια επίσημη ανακοίνωση – μνημείο υποκρισίας, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος παίρνει θέση έναντι των όσων πρωτόγνωρων και ασυνήθιστων φαινομένων απορρύθμισης και σήψης συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς καν να κάνει τον κόπο να πληροφορηθεί τα όσα ασυνήθη συμβαίνουν, η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει «γνωστή ηλεκτρονική ιστοσελίδα» για τα δημοσιεύματά της. Χωρίς εξηγήσεις, δίχως δισταγμό, η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει τη δημοσιογραφική έρευνα, τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες που καταδεικνύουν πώς δικαστικοί λειτουργοί προέβησαν, στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, σε μια σειρά από ενέργειες που δεν συνάδουν με τον νομικό πολιτισμό της χώρας, τη δεοντολογία, τις ηθικές αξίες που υπερασπίζεται διαχρονικά η Δικαιοσύνη.

Τα δημοσιεύματα αυτά αποκάλυψαν ένα νέο παραδικαστικό το οποίο στήθηκε, συντονίστηκε και λειτουργεί από τη στιγμή που η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε τον βιασμό της και κατέθεσε μήνυση κατά του βιαστή της, ο οποίος, όπως η ίδια η Αστυνομία ανακάλυψε, ήταν ο Βασίλης Λεβέντης, μέλος της οικογενείας Λεβέντη, που είναι βασικός μέτοχος της Coca-Cola 3E.

Όλη η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε τα εξής:

Την απαράδεκτη κωλυσιεργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ως προς την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα και τις διατάξεις σε περίπτωση βιασμού.
Ψέματα και ανακρίβειες από τις ίδιες τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έφθασαν να καταγράψουν και να υιοθετήσουν την πληροφορία περί «τροχαίου» στο οποίο ενεπλάκη η Γεωργία Μπίκα. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου κατέγραψαν δήλωση στην οποία εντίμως προέβη η Γεωργίας Μπίκα και στην οποία αναφερόταν πως κατά τη διαδικασία παρκαρίσματος του αυτοκινήτου της το πρωί της Πρωτοχρονιάς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα ακούμπησε ένα κολονάκι. Αυτή η έντιμη αναφορά κατέληξε να καταγραφεί από τους αστυνομικούς ως «τροχαίο». Δεν ήταν καθόλου τυχαία η ενέργεια αυτή της Αστυνομίας. Με το δήθεν «τροχαίο» επιχειρήθηκε να δικαιολογηθεί η παρουσία εκχυμώσεων και μωλώπων στα πόδια της Γεωργίας. Μώλωπες και εκχυμώσεις που δεν δικαιολογούνται από μια απλή επαφή σε ένα κολονάκι.
Το ψεύδος πως η Αστυνομία προμήθευσε τη Γεωργία Μπίκα με ουροσυλλέκτη. Ήταν το θύμα βιασμού που μέσα στη σύγχυση και στο σοκ προσπαθούσε να βρει ανοικτό φαρμακείο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς για να αγοράσει ουροσυλλέκτες. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ