ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο σκότωσε ένα 6χρονο αγγελούδι που έκανε ποδήλατο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 6χρονου παιδιού στην Αταλάντη. Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το αγοράκι έκανε ποδήλατο και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο 6χρονος Ρομά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης αρχικά και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως αναφέρει το ilamia.gr το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν τις 21:30 στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των ΣΕΑ Αταλάντης, στην επαρχιακή Οδό Σκάλας-Αταλάντης-Τραγάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ το ΑΤ Λοκρών ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις