Ρεζιλίκι στο twitter με τα εβδομαδιαία Κρουσματα – Απο το κακό στο χειρότερο η κατάσταση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν δεν τα πηγαίνετε καλά με τα μαθηματικά, είστε καταδικασμένοι να μην μάθετε πόσα κρούσματα είχαμε αυτή την εβδομάδα. Η νέα ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας και την καταγραφή των δεδομένων της τελευταίες εβδομάδας, είναι για δυνατούς λύτες, που έχουν πιάσει χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι, προκειμένου να λύσουν την εξίσωση των κρουσμάτων.

Πλέον οι λοιμώξεις και οι νεκροί ανακοινώνονται ανά… εκατομμύριο πληθυσμού, με την ενημέρωση να είναι πιο πολύπλοκη από ποτέ.

Την περίοδο μάλιστα που παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με τον υπουργό Υγείας Θάνος Πλεύρης να «βλέπει» ξαφνικά επερχόμενη πίεση στο ΕΣΥ και το μέλος της Επιτροπής Γκίκα Μαγιορκίνη να… πέφτει από τα σύννεφα με τα νούμερα, παρά το γεγονός ότι προχώρησαν σε ξαφνική άρση όλων των μέτρων για να κάνουν διακοπές οι τουρίστες, είναι πασιφανές ότι αυτή η αλλαγή σημειώθηκε για να «καλύψουν» το μπάχαλο!

Με οργισμένες αναρτήσεις, οι χρήστες του Twitter, αντιδρούν και συγχαίρουν με ειρωνικό ύφος τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη.

Δεν είναι αστείο που η ενημέρωση του ΕΟΔΥ γίνεται με νούμερα ανά εκατομμύριο πληθυσμού σε χώρα που δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά η απογραφή;

Ο ΕΟΔΥ θα έδινε περισσότερα στοιχεία στην εβδομαδιαία ενημέρωση.

Τα κρούσματα ημέρας έγιναν κρούσματα ανα εκατομμύριο, και οι επαναλοιμώξεις, ποσοστό επι των κρουσμάτων ανα εκατομμύριο

Με το ζόρι απόκρυψη της πραγματικότητας μέσω θολής (fuzzy) περιγραφής

#eody_enimerosi

Γειά σας ρε #ΕΟΔΥ_ξεφτιλες
16 θάνατοι ανά εκατομμύριο. 😂
Σε απλά ελληνικά, είχαμε τουλάχιστον 160 θανάτους μέσα σε βδομάδα.
20+ νεκροί την ημέρα.
Μπράβο σου ρε Ευθανασιε με τα γλωσσικά παιχνίδια που κάνεις για να ξεγελάσεις τα χαπατα.
#eody_enimeros

https://twitter.com/rebirth_wip_gr/status/1546848102539206657?s=21&t=Syiz0EVAUDPP2uvN_9No-w

Η εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ δεν δίνει κανένα νέο στοιχείο καθώς καλύπτει το διάστημα 04/07-10/07 για τα οποία έχουν εκδοθεί ημερήσιες αναφορές. Θα μάθουμε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες σε μια εβδομάδα από σήμερα.
#eody_enimerosi

Και γιατί εβδομαδιαία κι όχι μηνιαία η ενημέρωση ΕΟΔΥ?
Επίσης τι τους ενδιαφέρουν τους τουρίστες τα κρούσματα και οι νοσηλείες?
Θα μπορούσε να λέει welcome to Greece and have a nice holiday σκέτο
Ή thank God we have Plevris and not @pavpol2222
Eat tzatziki
#μητσοτακη_παραιτησου

ΕΟΔΥ…ευχαριστούμε!!! ποτε αλλοτε δεν υπήρξε τοσο σαφης, πολυτιμη και χρησιμη ενημέρωση για την πορεια της πανδημίας απο τη σημερινη σου εβδομαδιαια.. μας συγκλόνισαν τα στοιχεία που ανεφερες Ω μεγιστε ΕΟΔΥ! ειδικα αυτο με τα κρουσματα στο..περιπου..ανατριχιαστικα καλουτσικο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ