Έφυγε απο τη ζωη η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου – Ήταν μόλις 49 ετων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως έγραψε η αδερφή της στο διαδίκτυο:

Η αδελφή μου ήταν ένας άγγελος επί γης και θα παραμείνει άγγελος και στους ουρανούς….
γιατι αυτό μας δίδαξε η οικογένεια μας.Η παρουσια της θα μας συντροφεύει για πάντα…Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα συλληπητηρια – αποχαιρετιστηρια μηνυματα τα οποία θα συνοδεύσουν το δικό μας και παράλληλα δικό σας άνθρωπο στην τελευταία του κατοικια…..

Ενώ στην προσωπική της σελίδα ανέβασε μια παιδικη τους φωτογραφια.

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της.

«Η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης». Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την τόσο πρόωρα χαμένη συνάδελφο» καταλήγει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ