24χρονος εκτέλεσε με όπλο την 19χρονη συζυγο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεα στοιχεία ερχοανται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Πειραιά με δράστη έναν 24χρονο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονο σύντροφό του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, o νεαρός εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και η άτυχη 19χρονο σε μπαρ στην Καλλιθέα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί η νεαρή είχε πάει στο σπίτι του συντρόφου της επί της οδού Βαμβά 18.

Εκεί, φαίνεται πως το ζευγάρι ξεκίνησε ένα καβγά καθώς ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζήλευε παθολογικά ην 19χρονη. Όμως, η διαμάχη φαίνεται πως πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς ο 25χρονος φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Τότε, όπως υποστήριξε, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως την πυροβόλησε δύο φορές! Ο ίδιος κατάλαβε τι είχε κάνει μόνο όταν έφυγε η επίδραση των ουσιών και τότε αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία, αφού προηγουμένως, όπως υποστήριξε, έκανε βόλτες για να «ξεθολώσει».

Τέλος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο τους εγκλήματος το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ