Τα Σόδομα και τα Γόμορρα στο The Chase με την Μαρια Μπεκατωρου: Παίχτης ”άναψε” με την γυναίκα με τα μαύρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει στο σήριαλ η Γη της Ελιας ο Πότης να ειναι ερωτευμένος με την Γυναίκα με τα Μαύρα του παιχνιδου The Chase αλλα δεν ειναι ο μόνος τελικά. Αυτά γίνονται και στην κανονική ζωη με αποκορύφωμα ένα παίχτη σε πρόσφατο επεισόδιο που είναι καπετάνιος στο επάγγελμα και πριν ξεκινήσει η «καταδίωξη» δήλωσε ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για να πάει ταξίδι, όχι με την σύζυγό του αλλα με την Γυναίκα με τα Μαύρα.

«Ελπίζοντας ότι δεν βλέπει το επεισόδιο η γυναίκα μου εγώ θα κάνω μία πρόταση και θα πάρω τη γυναίκα με τα μαύρα μαζί μου σε ένα ταξίδι μαγικό και ονειρεμένο επιλογής της εφόσον το ποσό είναι μεγάλο, θα ξεκινήσουμε από την Ιαπωνία θα καταλήξουμε στην Αλάσκα, θα πάμε μέχρι Ανταρκτική» ανέφερε ο Νίκος.

Η απάντηση αυτή άφησε άφωνη τη Μαρία Μπεκατώρου. «Δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω γιατί είναι και η γυναίκα του εδώ. Το θέμα είναι ότι η γυναίκα με τα μαύρα τον ανάβει τον Νίκο» είπε χαρακτηριστικά.

7419CD66 D4B2 4D84 B607 CB6795D49644

Η έκφραση του προσώπου του παίχτη οταν είδε μπροστά του την γυναίκα με τα μαύρα τα λέει όλα.

2F9FE1E9 AC7F 40E7 8F4A 89C5907D10A1

Υ.Γ. Η αληθινή ζωη ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη για τις προσδοκίες μας απο την συνάντηση του Πότη απο την Γη της Ελιάς με την γυναίκα με τα μαύρα που θα δούμε πολύ σύντομα σε ένα απο τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ