Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Πολιτική και Οικονομική Αναλύτρια Ιωάννα Λιούτα μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη,στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 FM στα Τρίκαλα και στον Λάζαρο Μάμαλη.
Η τραγωδία στα Τέμπη δεν είναι ένα τυχαίο συμβάν.

Είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα. για το οποίο είχαν προειδοποιήσει οι εργαζόμενοι πολλές φορές
Το 2010 με την ψήφιση και εφαρμογή των μνημονίων δρομολογήθηκε και η ιδιωτικοποίηση των τρένων .Η απαξίωση και η εγκατάλειψη είχε αρχίσει πολύ πριν.
Πολιτικές που μείωσαν το προσωπικό και την οικονομική στήριξη και απαξίωσαν κάθε τι δημόσιο και το βάφτισαν ”εξυγίανση” και ”μεταρρύθμιση’.

Πολιτικές στοχευμένες στο να παράγουν κέρδη στους ιδιώτες αδιαφορώντας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Αυτό για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες είναι η υπεράσπιση και η ενίσχυση των δημόσιων υπηρεσιών στις μεταφορές,στην υγεία, στην ενέργεια και σε κάθε δημόσιο αγαθό.
Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα
ανθρώπινο λάθος. Η προσπάθεια του Πρωθυπουργού ,με την δήλωση του, να αποδώσει το σύνολο της ευθύνης για την τραγωδία σε ένα και μόνο πρόσωπο θα αποτύχει. Ένα ΄΄δικό τους” πρόσωπο που οι ίδιοι τοποθέτησαν στην θέση αυτή.
Αυτό επιζητούν,αυτό δρομολογούν πολλά χρόνια , πελατειακές σχέσεις και ρουσφέτια χωρίς όρια.Τα δικά μας παιδιά..
Ο νεποτισμός αποτελεί κλασική περίπτωση διαφθοράς και βασικό στοιχείο του παλαιοκομματισμού στην χώρα μας .
Η κατάληψη και ο έλεγχος από ημετέρους δημόσιων θέσεων ή αξιωμάτων γίνεται χωρίς αξιοκρατία και με ολέθρια αποτελέσματα.
Καλοντυμένοι άνκορ μεν τα βάζουν με το προσωπικό και τους συνδικαλιστές των σιδηροδρόμων αλλά ήταν οι ίδιοι που τους έστηναν στον τοίχο για κάθε απεργία ,για κάθε αντίδραση.
Φοιτητές ,μαθητές,νεολαίοι πρωτοστατούν στην αγανάκτηση και στις διαμαρτυρίες και πλημμυρίζουν τους δρόμους σε κάθε γωνιά της χώρας.Το έγκλημα αυτό δεν μπορεί να συγκαλυφθεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ