Σάλος με την εμφάνιση της Zoe Pre (που πήρε συνεντευξη απο τον Αλέξη Τσιπρα), στο παιχνίδι Cash or Trash

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Zoe Pre που πήρε συνεντευξη απο τον Αλέξη Τσιπρα για το καναλι της στο YouTube ένα μεγαλο μέρος του κοινού που δεν την ήξερε ήδη απο το διαδίκτυο την γνώρισε μεσα απο την πετυχημένη της εμφάνιση στην εκπομπή Cash or Trash πριν ακριβώς δυο μήνες, στο επεισόδιο της 25ης Φεβρουαρίου 2023.

Εκει η Zoe Pre είχε κανει μια πολύ καλή εμφάνιση σαν πωλήτρια ενος σετ vintage καθισμάτων και εντυπωσίασε τους πάντες με την προσωπικότητα της και την φινέτσα της.

2B01A1F8 4F5F 40F7 9C91 29CFC8EA95D4

Διαβάζουμε σε άρθρο που αφορά την εκπομπή εκείνη:

Αλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο του παιχνιδιού Cash or Trash απόλαυσαν οι τηλεθεατές τιυ Star το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα ανάμεσα στους παίχτες του παιχιδιου βρέθηκε και η γνωστή Youtuber Zoe Pre η οποια άδραξε την ευκαιρία να καλέσει την Δέσποινα Μοιραράκη να βρεθεί προσεχώς στην εκπομπή που παρουσιάζει στο διαδίκτυο.

F9B368C4 E7DE 4679 ABE7 FE21D861B825

Οπως ειπε η Zoe Pre: «η ζωή μου είναι πολυτάραχη! Τα πρωινά μου ξεκινάνε με ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6 μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλλο και τελειώνω πολύ αργά το βράδυ. Για την προσωπική μου ζωή δεν έχω ποτέ χρόνο και δεν ξέρω τον λόγο. Τα λέω με την ψυχολόγο μου. Με ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μου ζωή αλλά… θέλω να έχω λόγους για να γκρινιάζω».

Δ.Μ.: Σε ποιον να γκρινιάζεις;

Z.P.: Στο έτερον μου ήμισυ!

Δ.Μ.: Αφού δεν το έχεις.

Z.P.: Το έχω!

Δ.Μ.: Το έχεις; Και πότε το βλέπεις; Τη νύχτα μόνο;

Z.P.: Ναι.

Δ.Μ.: Άρα εκείνος θα πρέπει να γκρινιάζει σε εσένα και όχι εσύ σε εκείνον

Z.P.: Εκείνη!

Η συνεντευξη του Αλέξη Τσιπρα στην Zoe Pre

ΔΗΜΟΦΙΛΗ