Σάλος με το debate στο διαδίκτυο: Εχουν τα μαύρα χάλια τους, τους κράζουν στα social media

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το debate προχωρά, οι πολιτικοί αρχηγοί δείχνουν προετοιμασμένοι για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλα, με τη πρώτη ευκαιρία, κάποιοι από αυτούς δοκιμάζουν να ρίξουν μια… κλεφτή ματιά στις σημειώσεις των διπλανών τους.

Οπως έκανε, για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον φωτογραφικό φακό να τον… συλλαμβάνει να προσπαθεί να δει τις σημειώσεις του μεγάλου του αντιπάλου, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάθεται ακριβώς δίπλα του.

Αν βρίσκονταν στην τάξη, κάλλιστα θα μπορούσε ο δάσκαλος να τού… μηδενίσει την κόλλα για αντιγραφή!

«Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόσκληση για να συναντηθώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. (…) Για τα εθνικά θέματα, για μένα το μεγάλο επίδικο είναι η Τουρκία. Θα έχουν εκλογές την επόμενη Κυριακή. Και οι δύο υποψήφιοι προκαλούν. Πρέπει να αρθεί το ευρωπαϊκό βέτο. Τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά. Και οι Ευρωπαίοι να βάλουν χρήματα στην τσέπη για τον φράχτη. Να ενισχυθεί η πολιτική του ευρωστρατού», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ στο debate για την εξωτερική πολιτική.

Μάλιστα ήταν ερώτηση η οποία ενόχλησε έντονα τον Νίκο Ανδρουλάκη, που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, λέγοντας «η ερώτηση δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που συζητάμε, αλλά αφού θέλετε, θα απαντήσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ