Σαλος με τα ποσοστά Τσαουσέσκου του Μητσοτακη στη δημοσκοπηση του Mega μια βδομάδα πριν τις εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετάει πετάει ο Μητσοτακης στην νεα δημοσκοπηση του Φαναρα στο Mega μια βδομάδα πριν τις εκλογες.

IMG 1060

Με τέτοια αποτελέσματα σε δημοσκοπηση λογικό να καβαλάει τα κάγκελα ο Πρωθυπουργός ενώ οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Κυρίου Μάξιμου:

IMG 1063

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του Κυριάκου έπειτα από την αναφορά περί «φυλακής», στο πρόσφατο debate των πολιτικών αρχηγών.

Όσοι συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό να θυσιάσει στενούς συνεργάτες του και συγγενείς προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά αλλά και προσωπικά, προφανώς θέλουν να τον καταστρέψουν.

Όπως ακριβώς ο κορυφαίος υπουργός του που τον διαβεβαίωνε πως «δεν έχει ποινικές ευθύνες για τις υποκλοπές και πως δεν πρέπει να ανησυχεί». Γεγονός φυσικά ψευδές, που το κατάλαβε και ο ίδιος ο Κυριάκος πριν από λίγες ώρες.

Από κοντά και ο Σκέρτσος ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να επιβαρύνει την θέση του Κυριάκου. Μα είναι δυνατόν να βγαίνει και να διαψεύδει ότι ο Κυριάκος αναφέρθηκε σκάνδαλο υποκλοπών στο debate, όταν πριν από λίγες ημέρες στην εμφάνισή του στο Open είχε μιλήσει πάλι για σκάνδαλο υποκλοπών;

Η κατακλείδα είναι ότι ο Κυριάκος κατάφερε να απομονώσει και να απομακρύνει όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτόν και να μείνει αμανάτι με την Αγαπηδάκη, τον Σκέρτσο, τον Γεραπετρίτη και τον Στυλιανίδη.

Χαρακτηριστικό αυτό που μου είπε ένας από τους πλέον επιτυχημένους της κυβέρνησης του Κυριάκου, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στην πρόσφατη φωτογραφία με το Μητσοτάκη πίσω από κάγκελα: «Με αυτούς που έχει μπλέξει, καλά κάνει και τα συνηθίζει»…

Και η συγκεκριμένη αναφορά του, δεν έγινε λόγω πικρίας επειδή έμεινε εκτός το ψηφοδέλτιο επικρατείας. Έγινε με πίκρα, για τον φίλο του Κυριάκο και την κατάντια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ