ΣΑΒΒΑΤΟ, 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Προκλητικοί οι Αλβανοί οπαδοί στο Ντίσελντορφ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότεροι από 30.000 Αλβανοί βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου στο Ντίσελντορφ για τον αγώνα με την Ισπανία. Ουσιαστικά η Αλβανία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση απέναντι στους Ίβηρες που με δύο νίκες έχουν εξασφαλίσει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κι ενώ η Ισπανία κάνει ότι μπορεί για να… διευκολύνει τους αντιπάλους της κάνοντας δέκα αλλαγές, οι οπαδοί της Αλβανίας αποδοκίμασαν έντονα τον Εθνικό Ύμνο των αντιπάλων τους.

Λίγο αργότερα στον Εθνικό Ύμνο της Αλβανίας οι οπαδοί της άναψαν καπνογόνα, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά στη διοργάνωση. Κι ενώ το… νέφος από τους καπνούς άρχισε να καλύπτει το γήπεδο, στους φωτεινούς πίνακες προβλήθηκε υπενθύμιση της απαγόρευσης βεγγαλικών και καπνογόνων, δημιουργώντας νέες αποδοκιμασίες από πλευράς Αλβανών φιλάθλων με συνθήματα και κατά της ΟΥΕΦΑ.

4 απαντήσεις στο “Προκλητικοί οι Αλβανοί οπαδοί στο Ντίσελντορφ”

  1. Είστε γτπ, για τους Σέρβους που σε κάθε παιχνίδι πετούσαν αντικείμενα ούτε ένα άρθρο δεν βγάλατε, προχτές έπεσε ξύλο με τους αστυνομικούς, αλλά εσείς τον χαβά σας, ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

  2. Αμόρφωτοι αγράμματοι αγροίκοι Νεάντερταλ εθνικιστές που δεν έχουν βρακί να φορέσουν ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

  3. Οι χειρότεροι την χειροτερων όλης της υδρογειου, οι βρωμοαλβανοι, θέλουν πολλά καρβέλια για να φτάσουν τους Ιβηρες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *