ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Απο 87 “χωριά” έγιναν στο Συριζα – Τι απαντούν κύκλοι του Στέφανου Κασσελακη στη επιστολή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με διαρροή απάντησε την Πέμπτη η Κουμουνδούρου στους 87 βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που συνυπογράφουν επιστολή κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τις συνθήκες που επικρατούν στο κόμμα. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει προς τους εγκαλούντες ότι «όλες απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα».

Επιπροσθέτως, πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο» και προσθέτουν με νόημα:

«Όλες απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από την στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα. Ως γνωστόν, στις 4/7 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στις 7/7 η Κεντρική Επιτροπή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *