ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Με σφοδρότητα χτύπησε την δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία Cassandra

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μετά τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και την Κέρκυρα σημαντικές ζημιές συνέβησαν και σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου.

Το σοβαρότερο, όμως, είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι αγνοείται ένα άτομο, σύμφωνα με το agrinionews.gr. Από το πρωί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες στο χείμαρρο Ρύακα στο χωριό Στράτος.

Στις έρευνες συμμετέχει η Πυροσβεστική καθώς και κλιμάκια της ΕΜΟΔΕ και της 6ης ΕΜΑΚ ενώ έχει επιστρατευτεί και πλωτό σκάφος.

Η διεξαγωγή των ερευνών γίνεται με δυσκολία καθώς υπάρχουν πλημμύρες και πτώση δέντρων, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα sinidisi.gr.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία χτύπησε τις περιοχές Στράτο και Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας καθώς και άλλα σημεία Ξηρόμερο και Βάλτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλημμυρίσει υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και έχουν υποστεί ζημιές σε αποθήκες με ζώα.

Παράλληλα, έκλεισε η εθνική οδός οδός στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου και είναι σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού. Η κυκλοφορία στον δρόμο διεξάγεται με δυσκολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *