Ο Στέφανος Κασσελακης πήγε στην Βαρβάκειο και αντί να καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική που οδηγεί στην ακρίβεια έβγαζε σελφι.
Με φινέτσα αριστοκράτη δεν καταδέχθηκε καν να σχολιάσει τις τιμές που είναι απλησίαστες. Ξεπέρασε ακόμη και τον Αδωνι Γεωργιάδη όταν ηταν υπουργός εμπορίου.
Ο Στέφανος Κασσελακης εξελίσσεται στην ουσία σε σκιώδη εξωκοινοβουλευτικό υπουργό προπαγάνδας της κυβέρνησης Μητσοτακη που με μαεστρία συγκαλύπτει αντί να αναδεικνύει την οικονομική ανέχεια, την φτώχεια και την απελπισία εκείνων των πολιτών που δεν μπορούν λόγω της οικονομικής τους κατάστασης να περάσουν ούτε έξω από την Βαρβάκειο.

Εγώ ξέρω κάποιον που πήγε στην Λαπωνία και έβγαζε σέλφι και είχε χαρά μεγάλη που έκανε δηλώσεις βράδυ με χιόνι. Ο Κασελάκης μια χαρά κατάγγειλε την κυβέρνηση. Έχετε ξεφύγει από την αντικειμενική δημοσιογραφία διαπιστώνω.
Αλήθεια ???Απορώ πως το κατάλαβες εσύ και όχι τόσοι άλλοι.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,
Εντάξει έλεος κάνετε επιτέλους μια πιο αντικείμενικη δημοσιογράφια. Εγώ δεν είμαι με τον Κασελακη και δεν είμαι κοντά στις απόψεις του αλλά επειδή έτυχε να δω τις δηλώσεις μια χαρά τα είπε.
δικαιολογειται γιατι ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ στην βαρβακειο απο εναν ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΕΛΑΜΨΟ
Ανυπογραφο αρθρο απο καποιον φιλο της παραταξης που απεκλεισε απο τις νομιμες διαδικασιες εναν δια της βιας εκπτωτο προεδρο κομματος.
Πες μας ποιος εισαι και ποση αληθεια κρυβει το σχολιο σου, ανωνυμε παραπληροφορητη.