ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο – Ενας τραυματίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο ανήλικους σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από τους επιβάτες.

Όπως μετέδωσε το OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα, με τους δύο ανήλικους οι οποίοι επιβιβάστηκαν από το Πέραμα στο λεωφορείο της γραμμής 843, να κάνουν φασαρία και να βρίζουν, με τον έναν εκ των δύο, μάλιστα, να καπνίζει χωρίς να λογαριάζει κανέναν και τίποτα.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο οδηγός, φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά τους, στάθμευσε το λεωφορείο επί της λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος του ΕΠΑΛ Περάματος, και τούς ζήτησε να κατέβουν. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, τούς απείλησε πως θα καλούσε την Aστυνομία, με πολλούς από τους επιβάτες να παίρνουν το μέρος του.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με επιβάτες να κάνουν λόγο και για άλλα επεισόδια με πρωταγωνιστές τους δύο «θερμόαιμους» εφήβους. Τελικά, οι δύο ταραξίες κατέβηκαν από το λεωφορείο, αλλά, ο ένας εξ αυτών έπιασε μία πέτρα και την πέταξε σπάζοντας ένα από τα παράθυρα του οχήματος, από τα θραύσματα του οποίου τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- ένας από τους επιβάτες. Επιτόπου κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τού προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *