ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόλις 45 χρόνων, μητέρα 4 παιδιών κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και έφυγε από την ζωή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα της Αργαλαστής και του Λαύκου, προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας νέας γυναίκας, μόλις 45 ετών, μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr πρόκειται για την Μαρία Χαρανά- Ζηργάνου, μια γυναίκα πολύ αγαπητή στην περιοχή που έμενε με την οικογένειά της. Φως στα αίτια του πρόωρου θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Το τελευταίο αντίο θα της πουν οικογένεια, συγγενείς και φίλη την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αργαλαστή.

2 απαντήσεις στο “Μόλις 45 χρόνων, μητέρα 4 παιδιών κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και έφυγε από την ζωή”

  1. ……Επίσης και όσοι είναι μπολιασμένοι στον εγκέφαλό…..
    Μετά των Αγίων Σου ανάπαυσε Χριστέ την ψυχή της δούλη Σου ένθα ουκ έστι πόνος ου λύπη ου στεναγμός αλλά ζωή ατελεύτητος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *