ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Σφοδρή επίθεση του Κώστα Βαξεβάνη σε Αλέξη Τσίπρα

Είναι πράγματι άξιο απορίας, γιατί ενώ ο Τσίπρας βρίσκεται στο Χαρβαρντ που αυτές τις μέρες φλέγεται από διαμαρτυρίες λόγω της επίθεσης Τραμπ, δεν έχει κάνει μια σχετική ανάρτηση, αλλά ποστάρει φωτογραφίες σε στυλ «η επίσκεψη της θείας στην Αστόρια»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

Είναι πράγματι άξιο απορίας, γιατί ενώ ο Τσίπρας βρίσκεται στο Χαρβαρντ που αυτές τις μέρες φλέγεται από διαμαρτυρίες λόγω της επίθεσης Τραμπ, δεν έχει κάνει μια σχετική ανάρτηση, αλλά ποστάρει φωτογραφίες σε στυλ «η επίσκεψη της θείας στην Αστόρια». Συνεχίστε την ανάγνωση.

IMG 6674

4 απαντήσεις στο “Σφοδρή επίθεση του Κώστα Βαξεβάνη σε Αλέξη Τσίπρα”

  1. Αριστερούληδες. Ο κόσμος καίγεται αλλά αυτοί θα ασχοληθούν με το τίποτα ή το λάθος. Τώρα τους φταίει ο Τραμπ για το Χαρβαρντ. Χθες οι άντρες που δεν γίνονται τραβέλια και τα παιδιά που αντί να ζουν την παιδικότητα τους, μαθαίνουν στα 4 τους να τον παίρνουν κι αυτό στα σχολεία σαν αυτά που ακολουθούν το Χαρβαρντ

  2. Όλα για κάποιο σκοπό γίνονται, μόνο που εδώ στη χώρα μας το έχουμε κληρονομιά, ούτε να θέλουμε να λέμε αλήθειες, ούτε να θέλουμε να έχουμε υπομονή, αφού κάποια σημάδια θα ρίξουν φως για αυτό το ταξίδι.
    Εάν χάσουμε και την ελπίδα πως κάτι ήθελε κάποια ώρα αλλάξει η ζωή μας χαμένη.
    Ο Τσίπρας να μην χρεώνεται ΗΠΑ, διότι αυτή την πόρτα ορθάνοιχτη την κληρονόμησε, μένει να δούμε πως θα πορευτούμε στο αύριο. Πιθανόν θέλει και αυτό το δικό του βηματισμό που και να μην αρέσει σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *