Βασίλης Καλογηρου: Ολοκληρώνονται οι ιστολογικές εξετάσεις, θέμα ωρών να παραδοθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ημέρες περνούν, οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών είναι εκ νέου ραγδαίες, αλλά ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου παραμένει ανεξιχνίαστος, με αποτέλεσμα να «πυροδοτεί» διαρκώς νέα σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας για το τι (του) συνέβη.

Ωστόσο, φως στο μυστήριο της υπόθεσης του χαμού του 39χρονου ψυχολόγου, ο οποίος, θυμίζουμε, είναι γιος της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, η οποία ασχολείται με την υπόθεση των Τεμπών, και ανιψιός του Γιώργου Αποστολάκη, πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην βουλευτή με το κόμμα Νίκη, αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

«Ολοκληρώνονται οι ιστολογικές εξετάσεις, είναι θέμα 24ωρων να παραδοθούν. Οι τοξικολογικές έχουν παραδοθεί. Οι ιστολογικές εστιάζουν στο θέμα μην έχει πεθάνει από ισχαιμικό επεισόδιο στην καρδιά, δηλαδή θάνατο από υποθερμία. Ζητήθηκαν και ελήφθησαν δεδομένα θερμοκρασιών εκείνων των ημερών», ανέφερε σχετικά ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live news».

«Δεν φαίνεται καμία εγκληματική ενέργεια, όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια από τα ζώα ή άλλες αιτίες. Δείχνουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια λόγω της εξάντλησής του», πρόσθεσε ο ίδιος και επισήμανε πως έχουν εξεταστεί το 70% των καμερών κλειστού κυκλώματος που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή όπου κινήθηκε, αλλά δεν έχει γίνει δυνατό να εντοπιστεί η διαδρομή που ακολούθησε.

Σε αδιέξοδο, εξάλλου, οδηγήθηκαν και οι αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων στην πόλη της Λάρισας, καθώς δεν έχει βρεθεί τίποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει την υπόθεση. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως στο ύπαιθρο ο Βασίλης Καλογήρου, ο οποίος εξαφανίστηκε την προπαραμονή της χρονιάς και βρέθηκε νεκρός πενήντα ημέρες μετά, σε λόφο της Περαχώρας στην περιοχή του Τυρνάβου, φαίνεται να κινήθηκε μόνος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ