ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Έσβησε στα 77 του χρόνια ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, αγωνιστής της δημοκρατίας με σημαντική αντιδικτατορική δράση, ο Λάμπρος Παπαδημητράκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από την ζωή ο σκηνοθέτης Λάμπρος Παπαδημητράκης. Ήταν μια από τις «φωνές» του Πολυτεχνείου. Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών έκανε γνωστή την θλιβερή είδηση.

«Σίγησε σήμερα η «φωνή» του Πολυτεχνείου. Ο σκηνοθέτης Λάμπρος Παπαδημητράκης δεν είναι πια μαζί μας.

Ένας σπουδαίος δημιουργός και δάσκαλος, με έντονη αντιδικτατορική δράση και συνδικαλιστική πάντα συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.

Κινηματογραφιστής με πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ και επώνυμο δημιουργικό έργο, όπως το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ: «Κύπρος, η Άλλη Πραγματικότητα».

Δίδαξε σε όλους μας τους δρόμους της ελευθερίας και της ομορφιάς.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *