ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σαρωτικό το αποτέλεσμα διαδικτυακής δημοσκόπησης με το ερώτημα: Πρέπει να δικαστούν Βορίδης – Αυγενάκης για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Ευρωπαΐκή Εισαγγελία έστειλε δικογραφία προκειμένου να αρθεί η ασυλία Βορίδη – Αυγενάκη για το μεγάλο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ για το οποίο ο Έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα.

Οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης με τη σειρά τους, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάνει τίποτα παράνομο.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

IMG 9508

Μία απάντηση στο “Σαρωτικό το αποτέλεσμα διαδικτυακής δημοσκόπησης με το ερώτημα: Πρέπει να δικαστούν Βορίδης – Αυγενάκης για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *