Σε παρέμβαση του ο Ευάγγελος Αντωναρος αναφέρει:
Η απάντηση-σχολιο που έστειλα χθες βράδυ στον @skasselakis , προεδρο στο ΚΙΝΗΜΑ Δ Η Θ Ε Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ μετά την ομόφωνη (sic) απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που προκάλεσε ο ίδιος.
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Τα εσωκομματικα καραγκιοζιλικια του Μητσοτάκη και των Συριζαίων ωχριούν μπροστά στις δικές σου πρακτικές. Μεγαλοστομες διακηρύξεις για δημοκρατία που στην ουσία καλύπτουν μικροπρεπεις απαιτήσεις για ξεπερασμένη στην εποχή μας προσωπολατρεία. Οι μικροί κι ασήμαντοι δεν αντέχουν την κριτική. Γιατί αισθάνονται ότι
“γρατσουναει” το παραφουσκωμενο εγώ τους.
12:49 AM SMS


Και απαντηση εστειλες και την δημοσιευεις,ετσι να σου φυγει ο καυμος,οτι κατι κατορθωσες.Να χαιρονται τα κρετινοδεξια γιδια,πρωην σου,και τα Τζουμερκα ολα.Να σου παει το μυαλο οτι ετσι πρεπει να λειτουργουν τα σωστα κομματα και οτι αλλο η διαφανεια και αλλο θελει η πουτανα να κρυφτει…,ουτε που το διανοεισαι.