Αν καθόμουν να απαντήσω σε όσα γράφουν οι εναπομείνασες Ρουβιτσες για μένα, ούτε την μαγικη ομορφιά της Πατμου θα απολάμβανα ούτε να διαβάζω θα προλάβαινα ούτε τους φίλους μου να συναντώ.
Άλλωστε το τι πραγματικά ζήτησα από τον @skasselakis δεν το βρήκε κάνεις μέχρι τώρα. Ας το πάρει το ποτάμι. Ήθελα να με προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2030. Και απαιτούσα αυτό να γίνει με συμβολαιογραφική πράξη και μάλιστα σε συμβολαιογράφο της δικής μου επιλογής.
Καταλαβαίνω ότι δεν του πολυ-αρεσε η ιδέα. Άλλωστε μπορεί να ξέρει κάτι που εγώ απλά υποπτεύομαι: Ότι μέχρι τότε μάλλον δεν θα έχει ρόλο στον πολιτικό σύστημα της χώρας. Οπότε δεν ήθελε να αναλάβει καμμία δέσμευση. Ίσως επειδή είναι πολύ τυπικός σε όσα υπόσχεται. Έτσι μου λένε τουλάχιστον…Εγώ που να ξέρω;

Τωρα,ή αυτη που τον προσεχει δεν του δινει τα φαρματα κανονικα,ή πρεπει ο γιατρος να του αλλαξει τα χαπια.