Ο Ερντογάν δήλωσε πως για να διέλθουν από τα στενά υποβρύχια των ΗΠΑ (εν καταδύσει;) θα πρέπει να ζητήσουν την άδεια του! Και πολύ καλά έκανε.
Το περίεργο είναι το γιατί τόνισε των ΗΠΑ. Δηλαδή τα υποβρύχια των άλλων χωρών πχ τα της Ρωσίας γενικά και όχι μόνον τα υποθαλάσσια διαθέτουν «ελευθέρας».
Είναι γνωστό ότι ο αποκλεισμός των στενών είναι αιτία πολέμου σίγουρα από πλευράς Ρωσίας δυνάμει συνθηκών. Που το πάνε οι Τούρκοι λοιπόν; Μήπως εννοούν ή προετοιμάζουν, σφυγμομετρώντας αντιδράσεις, τίποτα «γενίκευση» αίτησης αδειών διάπλου πολεμικών πλοίων μέσω των στενών;
Πολύ μα πάρα πολύ περίεργη η δήλωση Ερντογάν, και ακόμα πιο περίεργη η απαντητική σιγή Αμερικής (συναινεί;) και Ρωσίας (ότι δεν την αφορά;) που σίγουρα δεν την αφορά.

Μπαααααααααα.
Ποιος ο Απομενομένος ΕΡΝΤΟΓΆΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καί τό ΤΣΙΤΑΧ , τον Μωυσή. κλπ. τόν εγκαταλείψατε;;;;;;;;;;;.
Τέτοιος ΚΛΕΦΤΗΣ μαζί με Την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του που την Ονομάζει “””βουλευτές”””” καί τά λοιπά Στελέχη, δεν Έχει περάσει από τόν Πλανήτη.
ΧΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, κάποιος μου είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη και θά τούς Τιμωρήσουν.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη? υπάρχει…αυτή του κερατά!!!!!