Ανήλικοι ισλαμιστές παρενόχλησαν κοπέλα επειδή φορούσε σταυρό
Ελληνίδα στη Γερμανία: "Με πλησίασαν κάτι μικρά 10-11-12, είδαν τον σταυρό που φοράω και μου λένε: “...οι χριστιανοί είστε όλοι για σκότωμα, οι μουσουλμάνοι είναι οι καλύτεροι.”

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ελληνίδα στη Γερμανία: “Με πλησίασαν κάτι μικρά 10-11-12, είδαν τον σταυρό που φοράω και μου λένε: “…οι χριστιανοί είστε όλοι για σκότωμα, οι μουσουλμάνοι είναι οι καλύτεροι.”
Να τους υπενθυμίσετε ότι ο ίδιος ο Μωάμεθ άφησε διδασκαλία να σέβονται οι οπαδοί του και τον Ιησού και την Αειπάρθενο Μητέρα του. Όσο για τους Μουσουλμάνους πολλοί απ’ αυτούς σέβονται και προσκυνούν και τον Ιησού και την Παναγία μητέρα του αλλά και πολλούς ορθοδόξους χριστιανούς αγίους όπως π.χ. τον Άγιο Γεώργιο, που κάνει πολλά θαύματα σε πολλούς μουσουλμάνους που τον προσκυνούν στο Μπαλουκλι νομίζω, διότι έχουν καθαρή καρδιά και είναι ευσεβείς σ’ αυτό που διδάχθηκαν. Και ο Θεός που πιστεύουμε εμείς οι χριστιανοί, αυτό θέλει πιστεύω.