Αναμένεται να «ομιλήσει» δια μίαν εισέτι φοράν ο Έλλην ηγέτης Πρωθυπουργός Μητσοτάκης στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στην έδρα τους που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.
Ο Ελληνικός λαός περιμένω έστω και αυτή τη τελευταία φορά, αφού άλλη δεν προβλέπεται να υπάρξει, έστω κάτι να πει και για τον Ελληνισμό που κάθε χρόνο αναπάντητος «κατακρεουργεί» ακάθεκτος ο Τούρκος.
Είναι μία και μοναδική ευκαιρία που του δίνεται σήμερα μήπως και εξιλεωθεί και έτσι διασωθεί, στα μάτια του Ελληνισμού.
Αυτή η ευκαιρία συνίσταται στην αναφορά της Γενοκτονίας που γίνεται στην Γάζα εις βάρος των Παλαιστινίων. Έτσι και με όχημα αυτή που τόσα πολλά κράτη στον πλανήτη καταδικάζουν, να ζητήσει από τα κράτη μέλη του Οργανισμού δικαίωση και για την Γενοκτονία του Κυπριακού λαού από τις από τους Τούρκους κατεχόμενες εστίες του στο Βόρειο κομμάτι του νησιού της Κύπρου. Απαντώντας έτσι στο απύθμενο θράσος «χιλίων πιθήκων» του Τούρκου που τόλμησε παλι να ζητήσει από τους λαούς αναγνώριση της τότε Γενοκτονίας του λαού του, με την σημερινή αναγνώριση των κατεχομένων στην Κύπρο.
Θα το κάνει; Δεν θα το κάνει ένεκα τα «ήρεμα» νερά που ποιος να γνωρίζει με τι άλλο άραγε να συνεπάγονται αυτά. Ας προβεί λοιπόν έστω, σε κάποια σχετική τοποθέτηση, και κάποιος κυβερνητικός η και μη εδώ πολιτικός.
