ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 14χρονο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, όταν σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μαθητών σε προαύλιο χώρο σχολείου. Η υπόθεση κατέληξε στην Αστυνομία, η οποία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου μαθητή. Ο νεαρός κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε αδύναμα άτομα.

Η καταγγελία

Όπως αναφέρεται στο TheBest.gr, ο ημεδαπός άνδρας κατήγγειλε ότι ο γιος του, ηλικίας 14 ετών, δέχτηκε επίθεση από τον ανήλικο μαθητή. Το περιστατικό σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου ο ανήλικος φέρεται να προκάλεσε ελαφρές σωματικές βλάβες στον 14χρονο, με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές στο αυτί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *