ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιάννης Βαληνακης: Η επιστροφή στις παραβιάσεις εξανεμίζει και το σημαντικότερο κέρδος της (κατά τα αναμενόμενα) ατελέσφορης Διακήρυξης των Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε παρέμβαση του ο Γιάννης Βαληνακης αναφέρει:

Η επιστροφή στις παραβιάσεις εξανεμίζει και το σημαντικότερο κέρδος της (κατά τα αναμενόμενα) ατελέσφορης Διακήρυξης των Αθηνών.

Τα «ήρεμα νερά» λειτούργησαν υπέρ της Τουρκία, οι διεκδικήσεις της διευρύνθηκαν, «ξεπλύθηκε» (και πρωταγωνιστεί)σε ΕΕ/ΗΠΑ, οι ψευδαισθήσεις για Χάγη εξαερώθηκαν, οι επαφές υψηλού επιπέδου(και οι επιτροπές) καρκινοβατούν και αναζητείται «διέξοδος» μέσω της μετεξέλιξης του διμερούς διαλόγου σε 5μερή.

Στο απολογιστικό ισοζύγιο των «ήρεμων νερών» τελικά απομένουν ως «κέρδος» οι περ.100.000 Τούρκοι τουρίστες στα πιο ευάλωτα ελληνικά νησιά.

Όχι, δεν ανησυχούμε…

IMG 0862

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *