Και έτσι λοιπόν περίτρανα πλέον επαληθεύεται η ρήση, που είχε ξανά διατυπωθεί πως «ότι δεν μπορείς να κρατήσεις, δεν είναι δικό σου» και αυτό ισχύει πάντα για τα πάντα
Σήμερα αυτό επαληθεύεται για ακόμα μια φορά, με την προσάρτηση της Γροινλανδίας από τις ΗΠΑ δια του Προέδρου των Τραμπ, οποίος Τραμπ ήδη ανακοίνωσε το πως «θα τους κάνει μια προσφορά που δεν θα μπορούν να την αρνηθούν» για όποιον θυμάται η γνωρίζει την σημασία της φράσης αυτής.
Τα «σαθρά» ή και ανύπαρκτα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο σημερινός κάτοικος του Λευκού Οίκου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, που όλοι τα γνωρίζουμε, όπως επίσης και τα (γιατί;) αυτής της προσεχούς και άνευ στρατιωτών, εκστρατεία προσάρτησης από τις ΗΠΑ, αυτής της παγωμένης Γροινλανδίας που θυμίζει για όποιον γνωρίζει, Αλάσκα καρμπόν. Συνεπώς δεδικασμένο προηγούμενο, υπάρχει.
Τέλος και επειδή οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι σήμερα κατέχοντες αυτήν σε ηγετικά επίπεδα, χλιαρά επικουρούμενοι από ασταθείς, στις χώρες τους, Ευρωπαϊκές ηγεσίες, χωρίς κανένας από τον λαό της μεγαλονήσου να διαμαρτύρεται (γιατί να διαμαρτυρηθεί; Που θα ζήσει καλύτερα;) δείχνει το «τελέσφορον» της επιθυμίας του Αμερικανού Προέδρου.
Για όποιον δε άλλον νομίζει πως αυτά συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν στην συνάντηση Τράμπ Πούτιν που όλοι γνωρίζουμε, είναι απλώς κακεντρεχείς φαντασιώσεις.
