Αγνωστος δράστης εισέβαλε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της Ακτής Δηλαβέρη, στον Πειραιά
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 11:00 το πρωί, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας κράνος, μπήκε στο κατάστημα κρατώντας μπαλτά, απείλησε την 23χρονη υπάλληλο και την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας. Στη συνέχεια, τη δέσμευσε με πλαστικά δεματικά, προκειμένου να μην μπορέσει να αντιδράσει.
Αφού άδειασε το ταμείο, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή, ο δράστης δεν εντοπίστηκε.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, η οποία διενεργεί έρευνα για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
