ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε 104χρονη Συριανη ανήκει η σορός που βρέθηκε στη Σύρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Εξελίξεις στην υπόθεση με τη σορό γυναίκας που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο, καθώς την αναγνώρισε συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου cyclades24.gr, η άτυχη γυναίκα την οποία εντόπισαν περαστικοί λίγο μετά τη μία σήμερα το μεσημέρι και ενημέρωσαν άμεσα τις αρμόδιες Αρχές, ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για κάτοικο Σύρου ηλικίας 104 ετών.

Η σορός της υπεραιωνόβιας Συριανής, η οποία αναμένεται να διακομιστεί στον Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ανασύρθηκε από το λιμάνι με τη βοήθεια ιδιωτικού σκάφους και στελεχών του Λιμενικού.

Στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο ΓΝ Σύρου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *