ΠΕΡΙ ΤΗΣ “ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Π. Αποστολόπουλος
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων
Πραγματικά εκπλήσσομαι με τη διαδικασία «διεύρυνσης» που εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ.
Είναι πραγματικά πρωτοφανές να έχουν συμπεριληφθεί προσωπικότητες που όχι μόνο δεν ανήκουν στον ευρύτερο πολιτικό μας χώρο αλλά προφανώς δεν ρωτήθηκαν για την ένταξή τους στη σχετική λίστα.

Και είναι εξίσου προβληματικό να περιλαμβάνονται σε αυτήν και άτομα που η στάση τους ήταν προκλητική στο παρελθόν έναντι του Κόμματος
Ακόμα πιο καινοφανές ωστόσο είναι ότι σε αυτή τη «διεύρυνση» έχουν περιληφθεί σημαντικοί άνθρωποι που ήταν διαχρονικά και εξακολουθούν να είναι ούτως ή άλλως ΠΑΣΟΚ. Αναρωτιέμαι επομένως: Με ποιον τρόπο «διευρύνεται» ο χώρος;
Τα προαναφερθέντα αποτελούν έκφραση της αγωνίας μου για όσα συμβαίνουν, την ίδια στιγμή που πολλά μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής αγνοήθηκαν κατά τις προσυνεδριακές διαδικασίες. Ίσως επειδή δεν κριθήκαμε άξιοι για να πολλαπλασιάσουμε το «μήνυμα της νίκης» στις ολομέλειες που διοργανώθηκαν.
Και ευτυχώς που υπάρχει «βήμα» στα Μέσα Ενημέρωσης που μας προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστούμε και να υπερασπιστούμε το ιστορικό σοσιαλιστικό-πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την ενότητά του.
Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
