Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα – Λύγισε από τον πόνο η μητέρα της

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η εξόδιος ακολουθία της Γωγώς Μαστροκώστα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ελληνικό
Η οικογένειά της, με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια επέτρεψε στον κόσμο που θέλει να πει το στερνό αντίο, στην αγαπημένη γυμνάστρια.
Η ταφή θα γίνει στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, πλάι στον αγαπημένο της πατέρα. Αντί για στεφάνια, η επιθυμία των οικείων της είναι να στηριχθεί το Ίδρυμα «Φλόγα».
Μεταξύ των πρώτων που έφτασαν στην εκκλησία
ήταν ο στενός της φίλος, Χάρης Σιανίδης, ο οποίος, εμφανώς φορτισμένος, απέφυγε τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Κατά την άφιξη της σορού, την οποία συνόδευε ο συντετριμμένος Τραϊανός Δέλλας, η μητέρα της Γωγώς Μαστροκώστα λύγισε στη θέα του φερέτρου, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να σπεύδει να την παρηγορήσει.
Όλοι εκεί θα πάμε.
Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, το χωνέψουμε, και το βάλουμε στην βάση της αντίληψής μας, τόσο το καλύτερο.