Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην σημερινή εκπομπή του στο pemptousia.fm σκιαγραφεί το πορτραίτο του κορυφαίου μας ποιητή και στιχουργού Δημήτρη Χριστοδούλου

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ο συγγραφέας Πάνος Αβραμόπουλος, στην σημερινή (Τριτη 30/6/26, 8:00 μ.μ.)
εκπομπή του στο pemptousia.fm σκιαγραφεί το πορτραίτο του κορυφαίου μας ποιητή και στιχουργού Δημήτρη Χριστοδούλου !
Ειδικότερα παρουσιάζει :
• Τον εμπνευσμένο στιχουργό, που με τους ευαίσθητους και λυρικούς στίχους του, λάμπρυνε το ελληνικό τραγούδι.
• Τον έξοχο δημιουργό – στιχουργό, των τραγουδιών μας : «Καλημέρα ήλιε», «Γωνιά, γωνιά», «Βράχο, βράχο, τον καημό μου», «Είναι μεγάλος ο καημός», «Δεν έχει δρόμο να διαβώ», «Ξημερώματα» και πολλών άλλων ακόμα μεγάλων τραγουδιών μας», που σμίλευσαν την ανθρώπινη ευαισθησία μας και την ψυχή μας.
• Τον ανένδοτο πατριώτη, δημοκράτη, που βασανίστηκε στην αντίσταση από την Γκεστάπο στο κολαστήριο της οδού Μέρλιν και στα Δεκεμβριανά, φυλακίστηκε στο Γουδή και στο στρατόπεδο συγκέντρωσης «Ελ Ντάμπα» της Αιγύπτου.
https://www.pemptousia.gr/pemptousia–web–radio/
Μαζί σας λοιπόν την Τρίτη 30/6/2026 και ώρα 8:00 μ.μ.
στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», σε μια εκπομπή για τον απαράμιλλο στιχουργό μας Δημήτρη Χριστοδούλου.
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
