ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Αφωνο το πανελλήνιο με τον θαυμασμό του Θοδωρη Αθεριδη στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε εκδήλωση με τίτλο «Μαζί σπάμε τη σιωπή» κατά της ενδοοικογενειακής βίας,

ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης

απηύθυνε δημόσιο χαιρετισμό στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό. Συνεχίστε την ανάγνωση.

Σήμερα, το ελληνικό FBI αναδρομικά εξιχνίασε κάτι το οποίο είχε αμαυρώσει την ελληνική κοινωνία

«Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να κοροϊδεύουμε πάρα πολύ, εγώ προσωπικά ανήκω σ’ αυτούς. Όταν είχα ακούσει ότι θα κάνουμε το ελληνικό FBI, κατουρήθηκα στα γέλια. Έλεγα ότι είναι καραγκιοζιλίκι. Και σήμερα, το ελληνικό FBI αναδρομικά εξιχνίασε κάτι το οποίο είχε αμαυρώσει την ελληνική κοινωνία. Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω. Όλα πίσω τα παίρνω.»

Πρέπει να εμπιστευτούμε ανθρώπους σαν τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη

«Αγαπητέ Μιχάλη, σε γνωρίζω χρόνια και σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Πρέπει να εμπιστευτούμε ανθρώπους σαν τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος δεν μοιάζει με Έλληνα υπουργό. Δεν υπάρχει προηγούμενο, ειλικρινά. Του θυμίζει υπουργό άλλης δυτικής χώρας.»

 

Μία απάντηση στο “Αφωνο το πανελλήνιο με τον θαυμασμό του Θοδωρη Αθεριδη στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη”

  1. Εσας,ποιός σας ειπε οτι ο Αθεριδης,ο Μπεζος,ο Κραουνακης και αλλοι δευτεροκλασατοι αλλα υπερεκτιμημενοι καλλιτεχνες μπορουν να εχουν και πολιτικη κριση της προκοπης;Σχεδον ολοι τους,ειναι ανιδιοτελεις και τυχοδιωκτες.Πρεπει να ψαξεις πολυ να βρεις μορφες οπως οι Χ”δακις,, Κατρακης, Βεγγος, Καρακατσανης,κλπ.Το να εκθειαζεις ενα ρεμαλι,σαν τον Χρυσοχουντιδη ειναι πιο ευτελιστικο απ’το να γλειφεις ακομη και τον Αδωνι,ή να εισαι ερωτευμενος με το μυαλο του Κικιλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *