ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με την πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη της Μυρτώς Κοροβέση μετά την αποχώρηση της από το κόμμα του Στεφανου Κασσελακη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για τους λόγους που την οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή της

και την παραίτησή της από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε η βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Μυρτώ Κοροβέση, σε παρουσία της στο Kontra Channel.

Η κ. Κοροβέση ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια αμιγώς πολιτική απόφαση, η οποία προέκυψε μετά από διαφωνίες με τον πρόεδρο του κόμματος.

Η ανεξάρτητη βουλευτής υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να επιδοθεί σε επιθέσεις ή να μηδενίσει τους κοινούς αγώνες με τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι διαπίστωσε μια προσπάθεια μετατόπισης της εκλογικής βάσης του κόμματος, η οποία δεν συνάδει με τις αρχές της κεντροαριστεράς και του προοδευτικού χώρου, στις οποίες η ίδια παραμένει σταθερά αφοσιωμένη.

Αναφορικά με τα σενάρια που τη συνδέουν με μελλοντική μετακίνηση στο ΠΑΣΟΚ ή σε άλλα πολιτικά εγχειρήματα, η κ. Κοροβέση διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε προσυνεννόηση. Ξεκαθάρισε ότι η παραίτησή της δεν ήταν αποτέλεσμα υπολογισμών για το επόμενο πολιτικό της βήμα, τονίζοντας ότι δεν έχει λάβει καμία σχετική απόφαση για το μέλλον.

Μία απάντηση στο “Σάλος με την πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη της Μυρτώς Κοροβέση μετά την αποχώρηση της από το κόμμα του Στεφανου Κασσελακη”

  1. Πουστρακια του Κουρη,οταν η Κοροβεση και καθε Κοροβεση ηταν στους Δημοκρατες,εσεις κανατε πιπες καλωντας τα τσολια του Τσιπρα και μονο.Τωρα που την κοπανισε,αμεσως την καλεσατε.Τετοια σκατολοιδια ειστε.Σπρωχνετε τον Τσιπρα και προσπαθειτε να αφανισετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,Πλευση,ΜεΡΑ25.Κουβα θα πατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *