ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Με πολιτική κηδεία θα ταφεί η Μαργαρίτα Παπανδρέου το πρωί της Κυριακής στο Α’ Νεκροταφείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Η κηδεία, σύμφωνα με την ενημέρωση, θα είναι πολιτική και θα γίνει στο Α’ Nεκροταφείο της Αθήνας.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 103 ετών.

Την αγαπημένη του μητέρα αποχαιρέτισε και ο Γιώργος Παπανδρέου με μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

 

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, τη μητέρα, τη γιαγιά και την προγιαγιά μας, που έφυγε σήμερα το πρωί.
Μαχήτρια ως το τέλος, έζησε με γενναιοδωρία, αξιοπρέπεια και βαθιά πίστη στον άνθρωπο, στη δικαιοσύνη, στην ειρήνη και στην ισότητα των γυναικών.

Για εμάς, τα παιδιά, τα εγγόνια, τη δισεγγονή της, πάνω απ’ όλα, θα είναι πάντα η Μαργαρίτα μας: η μεγάλη, ζεστή αγκαλιά που μας ένωνε και μας έδινε απέραντη αγάπη και δύναμη.

Η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, την Κυριακή 20/9, στις 10πμ».

 

Μία απάντηση στο “Με πολιτική κηδεία θα ταφεί η Μαργαρίτα Παπανδρέου το πρωί της Κυριακής στο Α’ Νεκροταφείο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *