ΣΑΒΒΑΤΟ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Πασίγνωστη πολιτικός και ο πρωταγωνιστής κορυφαίας τηλεοπτικής σειράς ζουν τις δικές τους Μπλε ώρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μια προσωπική αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας,

δημοσιοποιώντας τη σχέση του με την Κατερίνα Νοτοπούλου, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μια κοινή φωτογραφία και μια ιδιαίτερα τρυφερή αφιέρωση, ο ηθοποιός επέλεξε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του, ενώ η απάντηση της πολιτικού έδωσε συνέχεια στην έκπληξη.

«Κατερίνα μου. Ζωή μου. Ευτυχία μου», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε με τη φράση «Όλα μαζί», επιβεβαιώνοντας με τον δικό της τρόπο τη σχέση τους.

Η ανθοδέσμη, τα τρυφερά βλέμματα και η δημόσια εξομολόγηση

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός, οι δυο τους εμφανίζονται να κοιτάζονται τρυφερά, ενώ εκείνος κρατά μια ανθοδέσμη. Η λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα λεζάντα ήταν αρκετή για να γίνει η ανάρτηση θέμα συζήτησης.

Η σχέση έγινε γνωστή μέσα από την ίδια την ανάρτηση του Τσαρούχα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια εκτενής δημόσια αναφορά από τους δύο για την προσωπική τους ζωή.

Η ανταπόκριση της Κατερίνας Νοτοπούλου με το «Όλα μαζί» έδωσε ένανιδιαίτερα προσωπικό τόνο στη δημοσίευση. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ξεκίνησε η σχέση τους ή πώς γνωρίστηκαν.

Η παρουσία της Νοτοπούλου στην πρεμιέρα του «Ζορμπά»

Ένα ακόμη στιγμιότυπο που προηγήθηκε της δημόσιας αποκάλυψης ήρθε το βράδυ της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζορμπάς», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η ίδια δημοσίευσε story, συνοδεύοντας τη φωτογραφία του ηθοποιού με τη φράση «Συγκλονιστικός πάλι και πάντα». Η συγκεκριμένη ανάρτηση, μία ημέρα πριν από την κοινή φωτογραφία, απέκτησε εκ των υστέρων ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πλέον έγινε γνωστή η προσωπική σχέση των δύο.

Ποιος είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, με παρουσία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ τα τελευταία χρόνια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Στάθη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων και τη μουσική.

Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον γιο του, Αχιλλέα, από τον γάμο του με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά, και την κόρη του, Αλεξάνδρα, από μεταγενέστερη σχέση του.

Ο ίδιος δεν συνηθίζει να δίνει μεγάλη δημοσιότητα στην προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεχώρισε, καθώς επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά του με μια δημόσια αφιέρωση.

Η πολιτική διαδρομή της Κατερίνας Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την πολιτική της δραστηριότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο τις ευρωπαϊκές πολιτικές για τη νεολαία.

Το 2018 ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, με αρμοδιότητα θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ενώ το 2019 εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινοβουλευτική της πορεία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2026, όταν παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα.

Σε αντίθεση με τη δημόσια πολιτική της παρουσία, η ίδια κρατούσε συνήθως χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Η απάντησή της στην ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα αποτέλεσε, επομένως, μια σπάνια δημόσια αναφορά σε αυτή την πλευρά της ζωής της.

Η είδηση για τη σχέση του ηθοποιού με την πρώην βουλευτή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητας των δύο προσώπων, αλλά και επειδή προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους: ο ένας από τον πολιτισμό και η άλλη από την πολιτική.

2 απαντήσεις στο “Πασίγνωστη πολιτικός και ο πρωταγωνιστής κορυφαίας τηλεοπτικής σειράς ζουν τις δικές τους Μπλε ώρες”

  1. Δικο του προβλημα,καρντασια.Αντε,και για να το βουθησουμε το παλληκαρι,δεν ψηφιζετε Νοτοπουλου.(Εμεις,ετσι κι αλλιως ουτε να τη δουμε)

  2. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ. ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΙΚΟ !!!!
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *