ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

Όμηροι του συστήματος Διαμαντοπούλου…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ARVANITO2ab40a
Άνθρωπος της Άννας Διαμαντοπούλου στο υπ. Παιδείας μπλοκάρει τις πρακτικές εξετάσεις πιστοποίησης προσόντων για τους υποψήφιους εκπαιδευτές οδηγών-τις γνωστές σχολές οδήγησης.
Παρότι οι υποψήφιοι έχουν πληρώσει τα σχετικά παράβολα, σχεδόν 4 σειρές υποψηφίων-κοντά στα 1500 άτομα-από το 2009 έως σήμερα μπλοκάρονται από τον αρμόδιο Οργανισμό(ΕΟΠΠΕΠ) ο οποίος υπάγεται στο υπ. Παιδείας.
Πρόεδρος του συγκεκριμένου οργανισμού είναι ο κ. Κώστας Καλτσάς, επιλογή της κ. Διαμαντοπούλου.
Διάχυτη είναι η αίσθηση στους Εκπαιδευτές Οδηγών ότι στόχος τόσο της πρώην υπουργού όσο και του κ. Καλτσά, είναι να δοθούν οι εξετάσεις σε ιδιωτική εταιρεία.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα ο σημερινός υπ. Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένος σε μια υπόθεση με αρκετή ομίχλη, ειδικότερα όσο ο κ. Καλτσάς δεν διευκρινίζει τις προθέσεις του συγκεκριμένου Οργανισμού.
www.kourdistoportocali.com ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *