ΠΕΜΠΤΗ, 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

Το Παπανδρεϊκό κράτος των Νεότουρκων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

5250 102123566468734 100000132739215 63549 3705046 n
Συνεχίζονται οι ειδήσεις που παραπέμπουν στις μαύρες εποχές της Οθωμανικής κατοχής όπου γυναίκες και παιδιά όπως και το ιερός χώρος της Εστίας ήταν έρμαιο του κάθε νομαδικού κτήνους που ήθελε να επιδείξει τα ένστικτα του.
Αυτός ο Οθωμανικός παράδεισος που τόσο αγωνίζονται οι πρέσβειρες της μισανθρωπίας να επαναφέρουν στη χώρα που γέννησε το Φως.
Δολοφονία ΣΟΚ 82χρόνης…Μάλλον πρόκειται για ληστεία λέει η αστυνομία αφού η πόρτα της ήταν παραβιασμένη.
Το φρικτό θέαμα αντίκρυσε πρώτος ο αδερφός της, ο οποίος πήγε στο σπίτι της στο Αργοστόλι για να τη βρει.  Ανοίγοντας την πόρτα, βρήκε την ηλικιωμένη στο κρεββάτι της. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με πλαστική ταινία. Ήταν φιμωμένη με μάλλινη ζακέτα ενώ ο δράστης της είχε φορέσει μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι, την οποία είχε κλείσει γύρω από το λαιμό της με κολλητική ταινία!  Το ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη αλλά και το γεγονός ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, κάνει τις αρχές να προσανατολίζονται στην πιθανότητα της ληστείας, αφήνοντας ανοιχτά ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Ίσως λένε, να πρόκειται για διαρρήκτη που μπήκε για να κλέψει αλλά άγνωστο γιατί, προχώρησε στο απίστευτης αγριότητας έγκλημα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *