ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες στην Κύπρο. Κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ektaktos-14-mnimoniaka-nomoschedia-sti-vouliΚεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της κυπριακής Βουλής, η οποία εξετάζει το νέο νομοσχέδιο που ετοίμασε η κυβέρνηση για τις αποκρατικοποιήσεις.

Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και ο γενικός εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

Το νομοσχέδιο θα τεθεί στην 12.00 στην έκτακτη ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στο άρθρο 5 που αφορά τα στάδια που πρέπει να προηγηθούν πριν την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης οποιουδήποτε φορέα.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στους ημικρατικούς οργανισμούς και συνδικαλιστικές οργανώσεις προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *