ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγουλης: Εγκληματικό καρτέλ τα Exit Polls

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

20140519-152906-55746139.jpgΗ πανηγυρική διάψευση των περιλάλητων EXIT POLLS από τις πέντε εταιρείες, που σύστησαν το κυριακάτικο καρτέλ, θέτει επί τάπητος το ζήτημα της χρησιμότητας προγνώσεων τύπου… οιωνοσκόπων και χειρομαντείας.
Αποτελεί θλιβερό φαινόμενο να καλούνται στα τηλεοπτικά τραπέζια οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να σχολιάσουν προγνώσεις δημοσκόπων,
οι οποίες αποδείχθηκαν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ θα όφειλαν όλοι να αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.
Είναι καιρός να κληθούν οι διευθύνοντες τις δημοσκοπικές εταιρείες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να ελεγχθούν ως προς την χρήση των μεθόδων έρευνας, την τήρηση της δεοντολογίας, την ανάληψη εργασιών από το δημόσιο και τις τυχόν οικονομικές δεσμεύσεις τους με συμβάσεις του δημοσίου.
Η προσωπική μου θέση είναι ότι θα έπρεπε τα EXIT POLLS να είχαν καταργηθεί από… χθες. Αρκετά χρόνια κράτησε το παραμύθι!

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *