ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΙΡΑΤΟ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΧΑΤ ΑΛ ΝΟΣΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
20131225-191639
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
O Abu Muhammad al-Joulani ο επονομαζόμενος και σείχης alFatih, ο ηγέτης της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Jabhatal-Nusra (Μέτωπο της Νίκης, επίσημο παρακλάδι της Al-Qaïda στη Συρία )   διαμήνυσε στα μέλη της οργάνωσης και στους οπαδούς της ότι προτίθεται να εκαθιδρύσει ένα “Ισλαμικό Εμιράτο ” στο al-Sham ( Λεβάντε ή Μεγάλη Συρία δηλ. Συρία-Λίβανο ).
Αυτή η διακήρυξη έρχεται πριν συμπληρωθούν 2 εβδομάδες από την ιδρυτική διακήρυξη του χαλιφάτου από το Ισλαμικό Κράτος (IS) που διευθύνει ο Abou Bakral-Baghdadi (πρώην ISIS). Αν επιβεβαιωθεί αυτή η νέα διακήρυξη τότε στα ΒΔ της Συρίας θα υπάρξει αυτό το μόρφωμα. Πάντως το μήνυμα αναρτήθηκε σήμερα στο κανάλι youtube της τρομορατικής οργάωσης.Το μήνυμα είναι ηχητικό.
Όλο το απομαγνητοφωνημένο μήνυμα :
Μετά από όλες αυτές τις θυσίες που προσφέρατε προς δόξα του Αλλάχ για να εγκαταστήσετε το Νόμο της Σαρία και να διαδώσετε το μήνυμά του, ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς του τζιχάντ που διαρκεί εδώ και 3 χρόνια στη χώρα του alSham. Περισσότερα από 40 χρόνια το Τζιχάντ της Αλ Κάιντα ασκείται σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Αγαπημένοι μου ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς. Έρχομαι προς εσάς με καλά νέα από τον Αλλάχ. Κομίζω μια επιστολή εγκαθίδρυσης της Σαρία του Αλλάχ σε αυτήν την χώρα.
(ακούγονται ιαχές :Αλλαχού Ακμπάρ Αλλαχού Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος..)<!more>
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=v1dkJca3mp0&w=500&h=315]
Έφθασε η ώρα ω αγαπημένοι μου, για να ιδρύσουμε το Ισλαμικό εμιράτο στη χώρα του alSham και θα εφαρμόσουμε τις εντολές του Αλλάχ και της Σαρία με όλη την σημασία της λέξης χωρίς εκτροπές και πρόθυμα.
Ο εμίρης της Αλ Νόσρα μια φωτογραφάι που διέρευσαν το 2013 οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ.Εντύπωση προκαλεί το δυτικοτραφές στυλΟ εμίρης της Αλ Νόσρα μια φωτογραφία που διέρευσαν το 2013 οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ. Εντύπωση προκαλεί το δυτικοτραφές στυλ του.

o εμιρης με δυτικοτραφες στυλ σε φωτο που διερευσε απο τις μυστικες υπηρεσιες του Ιρακ το 2013
o εμιρης με δυτικοτραφες στυλ σε φωτο που διερευσε απο τις μυστικες υπηρεσιες του Ιρακ το 2013

Έφθασε η ώρα αγαπημένοι μου, να εγκαθιδρύσουμε το Ισλαμικό Εμιράτο στη χώρα του alShamπου θα εγγυάται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και θα διαφυλάτει την ιερότητά της. Θα τηρήσουμε το “ζακάτ” (ελεημοσύνη). Θα θέσουμε όρια στη συμπεριφορά και οτιδήποτε άλλο μας προστάζεται από το πιο μικλό ως το μεγαλύτερο. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα κοσμικό σχέδιο… Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν- όποιος κι αν είναι αυτός- να μας στερήσει από τους καρπούς του τζιχάντ, σε όποια κατάσταση κι αν βρεθούμε.
Αγαπημένοι μου,Tο κλειδί του Εμιράτου είναι στα χέρια σας.
Εσείς το εγκαθιδρύετε αυτήν τη στιγμή. Μέσα σε 10 ημέρες θα είναι γεγονός , αν με υπακούσετε και εφαρμόζετε αυτά που πρέπει. Χρησιμοποιείστε όλη σας τη θέληση για να το πετύχετε. Το κλειδί είναι στα χέρια σας, κανένας δεν μπορεί να σας το διεκδικήσει σε όλη τη Συρία ή οπουδήποτε αλλού. Είστε αυτοί που κρατάτε το κλειδί αυτής της γης. Είστε αυτοί που ο Αλλάχ διάλεξε για να κάνουν το ιστορικό βήμα που οι μουσουλμάνοι περίμεναν εδώ και 1400 χρόνια.
Από σήμερα αγαπημένοι μου θα αρχίσουμε να δουλεύουμε σοβαρά για την εγκαθίδρυση του Εμιράτου όσο κι αν αυτό μας κοστίσει. Πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια και να βάλουμε όλη μας τη δύναμη, νέοι και γέροι. Είστε πραγματικά έτοιμοι για την εγκαθίδρυση του Ισλαμικού Εμιράτου στη χώρα του al Sham;
Αγαπημένοι μου αυτό το Εμιράτο θα έχει μετωπικές γραμμές με όλους αυτούς που καραδοκούν για να βλάψουν τους μουσουλμάνους.
dimpenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ