ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τους ψεκασμούς! Σώστε τον Πρετεντέρη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140714104319

Εντέλει η κοινοβουλευτική δράση των κκ. Βορίδη και Κουβελη κατα των αεροψεκασμών, αποδεικνύεται απολύτως δικαιολογημένη. Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του κυρίου Πρετεντέρη, που για δεύτερη φορά μεσα σε λίγες ημέρες παραληρεί κατα θεσμών, υπουργών και πολιτεύματος, με βασικό επιχείρημα τους… Αεροψεκασμους!
Είχε προηγηθεί η ερμηνεία Πρετεντέρη για το πολίτευμα, με αφορμή το δημοψήφισμα, όπου βεβαίως ουδείς γνωρίζει εαν η πρετεντέρειος ερμηνεία του Συντάγματος ηταν χιουμοριστικό άρθρο ή …αποτέλεσμα ψεκασμών. Ο κύριος Πρετεντερης βλέπετε, κατάφερε να δώσει μια συνταγματική ερμηνεία παρόμοια με αυτη που θα έδινε ο θρησκευτικός ηγέτης των ανθρωποφαγων της ISIS, που βέβαια το μονο που γνωρίζει απο Ελλαδα και Σύνταγμα, ειναι η ταρίφα για το τρανσφερ προσφύγων που δεν κατάφεραν να φάνε οι ομοϊδεάτες του.
Σήμερα λοιπόν ο κύριος Πρετεντερης με έκδηλη την επιρροή των ψεκασμών, ανακατεύει την προσέγγιση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θρήσκευμα του Μπάρακ Ομπάμα, με το εαν ζει ο Ελβις και την …Ελληνική δικαιοσύνη! Αναφορικά βεβαίως με το θεμα της ΕΛΣΤΑΤ, όπου ψεκασμένοι πολιτικοί τοποθέτησαν εναν υπάλληλο του ΔΝΤ σε νευραλγική κρατική θέση, άμεσα συνδεδεμένη με τις στοχεύσεις του ταμείου! Δυστυχώς, οι ψεκασμοί έχουν κλονίσει φαίνεται τον έγκριτο δημοσιογράφο, αφού δεν μπορεί να κατανοήσει πως κάποιοι ψεκασμένοι “ανακάλυψαν” έλλειμμα 15,7% σε μια χωρα όπου η πτώση του ΑΕΠ ηταν μόλις 3%! Εκτος εαν εβαλε κάθε Ελληνας απο ενα δεκαχίλιαρο στην τσέπη το 2009 και δεν το πήραμε είδηση…
Ίσως ήλθε η ωρα για τον ευαίσθητο στο θεμα των ψεκασμών, κύριο Κουβελη αλλα κυρίως για τον νυν υπουργό υγείας κύριο Βορίδη να ασχοληθούν προσωπικά με την υγεία του κυρίου Πρετεντέρη, πριν αρχίσει να μιλα και για πράσινα ανθρωπάκια. Εκσυγχρονιστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ