ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ… ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

απανΕικόνες Γ’ Παγκοσμίου. Ευρώπη 2014.  O Ποροσένκο αποδεικνύεται τιμωρός και για τα στρατευμένα νιάτα της Ουκρανίας. Απανθρακωμένα φρικτά παραμορφωμένα πτώματα, διαμελισμένα κουφάρια, κομμένα κεφάλια. Παρόμοιες εικόνες με αυτές της Οδησσού όπου περισσότεροι από 100 πολίτες απανθρακώθηκαν, ή πέθαναν από ασφυξία και τις σφαίρες των οπαδών του φιλοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με μια διαφορά:  Οι πολίτες της Οδησσού ήταν άοπλοι κατέφυγαν στο κτίριο των συνδικάτων και δεν βγήκαν ποτέ ζωντανοί. Οι απανθρακωμένοι ουκρανοί στρατιώτες είναι ένοπλοι και πέφτουν στο πεδίο της μάχης με την πλευρά που επέλεξαν . Oι συγκεκριμένοι επάνδρωναν τεθωρακισμένα και εκτελούσαν τυφλά τις εντολές του αφανισμού του σλάβικου στοιχείου.

απαν2
 
 
 
 
 
 
 

Είναι ο ουκρανικός στρατός που ευθύνεται για τη μαζική δολοφονία αμάχων αφού βομβαρδίζει αδιάκοπα πόλεις και χωριά, σχολεία, νηπιαγωγεία όπως το Νο 51 στο Λουγκάνσκ,     νοσοκομεία, πολυκατοικίες ….αμάχους

απαν3 απαν4 απαν5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dimpenews.com ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *