ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

100 παιδιά Σύριων μαρτύρων θα κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Μόσχα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μόσχα / Μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος του Αγίου Ανδρέα και του κέντρου της Ρωσικής Εθνικής Δόξας, περίπου 100 παιδιά Σύριων μαρτύρων και παιδιά ορφανοτροφείων της Συρίας έφτασαν σήμερα στη Μόσχα για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

mots

Μετά την παραλαβή των παιδιών από το αεροδρόμιο Βνούκοβο, ο Πρόεδρος της Διοίκησης του Ιδρύματος του Αγίου Ανδρέα δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για το ίδρυμα η υποδοχή παιδιών από την Συρία που έχασαν τους γονείς τους στον πόλεμο.

Τόνισε ότι τα παιδιά θα μείνουν σε ένα μέρος στα προάστια της Μόσχας από τις 28 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, σημειώνοντας ότι οι γιατροί και οι ψυχολόγοι που θα τα επιβλέπουν θα τους μεταδώσουν λίγο από τις πτυχές του πολιτισμού της Ρωσίας.

Από την πλευρά του,ο Σύριος πρέσβης στη Μόσχα,Riad Haddad, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας ειδικά τώρα που η χώρα του είναι σε πόλεμο.

Πηγή:SANA

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *