ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο Υπουργικό συμβούλιο το απόγευμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

IMG_0790.JPGΣτις 6:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το Υπουργικό συμβούλιο λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη βουλή.
Επόμενος στόχος ειναι η αξιολόγηση της τρόικα στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά τις διακοπές. Ωστόσο, η έκτακτη συνεδρίαση θα εχει ως στόχο και κάτι ακόμα: να σβήσει φωτιές μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης.
Δεν ειναι τυχαίο που παρενέβη ο ίδιος ο Σαμαράς για το θέμα του ΕΝΦΙΑ,
που αν και προετοιμαζόταν για ενα χρόνο βγήκε σαν να είχε γράφει στο πόδι! Τον ΕΝΦΙΑ ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος χαρακτήρισε αντισυνταγματικό.
Από την άλλη, πολλές είναι οι αντιδράσεις των ένστολων για το ασφαλιστικό τους και συγκεκριμένα για το εφάπαξ. Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ Δημήτρης Κυριαζίδης ζήτησε να αντικατασταθεί από την ψηφοφορία, όπως και έγινε για να μην ψηφίσει.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *