Ο προστατευόμενος των ΗΠΑ Φαλτσιανί, αποκάλυψε την σήψη του μνημονιου μία ημερα πριν το Eurogroup. Τυχαίο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150210025447ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σήμερα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια ελίτ εκβιαστών, που όμως πλέον απέναντι τους έχουν ανθρώπους που δεν εκβιάζονται από λίστες.
Κάποιοι δεν έχουν ακομα συνειδητοποιήσει την βαρύτητα της επιλεκτικής αποκάλυψης του Φαλτσιανί για τον Παπανδρέου, την Λαγκαρντ και τους “εταίρους”. Ο Παπανδρέου βεβαιως κατάλαβε πολύ καλα με ποιόν είχε να κάνει, αφού δεν τόλμησε ουτε καν να ψελλίσει το όνομα “Φαλτσιανί”. Τα έβαλε με τον Καμμένο, τις εφημερίδες, την άδικη μοίρα.
Ο Φαλτσιανί βλέπετε, είναι επισήμως προστατευόμενος μάρτυρας των ΗΠΑ. Ειναι δηλαδή ένας από τους πλεον αξιόπιστους ανθρώπους στον πλανήτη και βρίσκεται σε κλοιό προστασίας.
Ο Παπανδρέου λοιπον, ουτε θα διανοηθεί να τον απειλήσει. Θα προσπαθήσει μόνο, να συγκαλύψει την δημοσίευση του θέματος στα Ελληνικά ΜΜ”Ε” όπως ήδη φάνηκε από τις έντρομες αντιδράσεις του. Και θα βγάζει τον Πεταλωτή σε πρωϊνάδικα να υποστηρίζει ότι ο Φαλτσιανί πλαστογράφησε την λίστα!
Εν κατακλείδι, πέραν του Παπανδρέου, ο συγχρονισμός της αποκάλυψης με το Eurogroup, μονον τυχαία δεν είναι. Η υφήλιος μόλις ενημερώθηκε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε απο διεφθαρμένους πολιτικούς και γκάνγκστερς εταίρους. Αυτό που υποστηρίζαμε στο Ολυμπία από τον Νοέμβρη του 2009, όταν αποκαλύφθηκε το βρωμικο σχέδιο Παπανδρέου.
Η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει μια ελίτ εκβιαστών. Μόνο που αυτή την φορά, δεν μπορεί να εκβιαστεί, λόγο της τόλμης του Ελληνικού λαού να γκρεμίσει τους διεφθαρμένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ