ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιούνκερ για την τραγωδία στη Δυτική Αττική: “Έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα με όποιο τρόπο μπορούμε”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

juncker
«Οι κοινοτικοί μηχανισμοί βοήθειας βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Τη θλίψη για την απώλεια των ανθρώπινων ζωών από τις πλημμύρες στη Δ. Αττική, την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό και την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να στηρίξει την Ελλάδα, εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Με θλίψη μαθαίνω για τους πολλούς ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και τους αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια των θανατηφόρων πλημμυρών που έπληξαν την Αττική και την κεντρική Ελλάδα. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη αλληλεγγύη μας προς τον ελληνικό λαό και τις αρμόδιες αρχές αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μια τραγωδία σε ένα από τα κράτη μέλη μας αποτελεί μια τραγωδία για όλη την Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα με όποιο τρόπο μπορούμε. Οι κοινοτικοί μηχανισμοί βοήθειας βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών», αναφέρει στην δήλωσή του.
ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *