Ο όμιλος Μαρινάκη επιστράτευσε τον μεγάλο πατριώτη Θεόδωρο Πάγκαλο για να μιλήσει για τα εθνικά θέματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8355Το βαρύ πυροβολικό του έθνους αποφάσισε να ρίξει ο όμιλος Μαρινάκη στον αγώνα. Έτσι, για ακόμα μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα από τα έντυπα του ομίλου σχολιάζει τα εθνικά θέματα και φυσικά εξυβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσφορά του κύριου Θεόδωρου Πάγκαλου στο έθνος. Την μεγάλη επιτυχία των Ιμίων. Την μεγάλη επιτυχία του Οτσαλάν. την μεγάλη επιτυχία της Μαδρίτης και του Ελσίνκι. Την μεγάλη επιτυχία με τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού. Την μεγάλη αποκάλυψη για τους αλβανόφωνους σουλιώτες. Την μεγάλη αποκάλυψη για τους ξεβράκωτους και αμόρφωτους που έκαναν την επανάσταση του 1821. Όπως φυσικά και την μεγάλη οικογενειακή παράδοση του κυρίου Πάγκαλου με τους γνωστούς τσολιάδες του στην κατοχή. Οι οποίοι ως γνωστόν ποτέ δεν πείνασαν.

Όπως άλλωστε και ο κύριος Πάγκαλος. Ποτέ δεν πείνασε. Έτσι, ίσως ο κύριος Μαρινάκης να σκεφτεί να τιμήσει τον Θεόδωρο Πάγκαλο για την προσφορά του στο έθνος, όπως του αρμόζει. Στήνοντας έναν ανδριάντα του. Στην Άγκυρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ