ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΦΡΑΞΙΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Νεα Δημοκρατία "Συνθετη ονομασία (σ.σ.που θα περιέχει το όνομα της Μακεδονίας) είναι η γραμμή"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
keramews_nd-1021x560«Η θέση του Βουκουρεστίου, που είναι η εθνική γραμμή -είναι και η γραμμή που φαίνεται στο site του υπουργείου Εξωτερικών- είναι το ελάχιστο, που οφείλει να διασφαλίσει η κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι είναι το ιδανικό. Το Βουκουρέστι ήταν μία θέση, στην οποία κατέληξε η εθνική γραμμή, μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις. Είναι το ελάχιστο, που οφείλει να διασφαλίσει η κυβέρνηση για τα συμφέροντα της χώρας»


Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm»

κ.ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΕΤΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΠΕ ΕΔΩ

1 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *